New South Wales

Cabernet Shiraz 2008
Lantana Een leuke wijn met een aangename zachte structuur maar vol van smaak, rijpe bessen en pruimen in de neus met een mooi evenwicht van rijpe tannines. De druiven verhouding is 60% Shiraz en 40% Cabernet Sauvignon. Hij combineert goed met rood vlees / eend. Leuke wijn voor een klein prijsje.

Pinot Noir 2006
Trentham Estate Big Rivers Schitterende Pinot Noir waar je in de Bourgogne in deze prijsklasse ver voor moet zoeken. Het is een sappige wijn met veel rood fruit, lichte houttoets en zachte tannines. Typisch nieuwe wereldwijn die combineert met de lichtere vleesgerechten. veel gerechten. Hij kan ook licht gekoeld gedronken worden.

Petit Verdot 2005
Trentham Estate Big Rivers Iets unieks. Een wijn die alleen gemaakt is van de Petit Verdot druif. De druif wordt normaal alleen in Bordeaux wijnen gebruikt om extra kleur toe te voegen. Petit Verdot rijpt erg laat en dat staat een “solo “ optreden vaak in de weg. In de Big Rivers regio krijgt hij alles wat hij nodig heeft en betaald dat ruimschoots terug. Aangename zuren, kruidige aroma’s en een klein zoetje kenmerken deze mondvullende wijn.Een echte allemansvriend op niveau.